La  Fundació PortAventura (FPA) ha reprès el 6º Torneig de golf solidari que no es va poder celebrar l’any passat a favor de la nostra entitat. Es celebrarà el dissabte dia 26 de juny al camp Lakes del Club de golf Lumine. De moment, FPA ja ho té publicat a la seva web, a la de Lumine, al calendari de la Federació Catalana de Golf i al calendari de la Federació Espanyola de Golf.

Tal com estava previst l’any passat, la modalitat de joc serà Scramble 4, que és més divertida. Es tracta d’una prova amb equips de 4 jugadors. Tots surten del mateix tee, trien la bola millor col·locada i des d’aquest punt tornen a jugar tots el següent cop, i així successivament fins a acabar cada forat. Es sol utilitzar per iniciar a jugadors novells que, en aquesta modalitat, tenen l’ocasió de sortir a camp amb un jugador experimentat que fa de capità de l’equip i aprofita per explicar-los com desenvolupar-se en el camp.

També es farà una activitat anomenada “Bateig de golf”, en la que entre d’altres participaran usuaris/es de la nostra entitat (i un grup de jugadors del Nàstic Genuine).

Guardeu-vos la data al calendari!!