Al desembre Down Tarragona va iniciar una nova activitat anomenada “Grup pares i mares”. Es tracta d’un programa organitzat per diferents professionals, on els pares i mares dels nostres usuaris intercanvien opinions i reben consells sobre temes relacionats amb els seus fills. En aquest espai trobaràs el balanç de les activitats que anem realitzant i on expliquem quins temes hem tractat en les diferents xerrades.

El passat divendres dia 15 de gener l’activitat portava com a títol “Quan sigui més gran…”. Durant la sessió, vam parlar sobre les necessitats naturals dels nens quan siguin més grans i arribin a l’edat de treballar. També vam parlar dels projectes que tenen els pares pels seus fills i si ells participen en l’elecció d’aquests. Vam tractar el tema de l’edat de maduració i de les etapes evolutives dels joves i adults i de les relacions socials i grups d’igualtat.

Les activitats de pares que realitzem a l’Associació, esdevenen molt útils per les famílies, ja que adquireixen  diversos coneixements educatius i d’estratègies que els serveixen per avançar-se a les etapes per les quals passaran els seus fills. És important que els familiars adquireixin competències i coneixements tècnics, propis de professionals, per aplicar-los a moltes de les parcel·les educatives pròpies de la llar i de la vida familiar.

air max 90 air max 90