Down Tarragona ha assolit un conveni de col·laboració amb l’empresa Òptiques Visió de Reus, amb botiga al carrer Llovera, 13, davant la plaça del general Prim, mitjançant el qual la firma ofereix un 60% de descompte en tots els seus productes (ulleres, ulleres progressives i audiòfons).


Es poden acollir a aquest descompte totes les persones que integren la nostra entitat: persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, persones treballadores i voluntariat. Accedir a la rebaixa del 60% és ben senzill. Només cal escriure al correu associatiu@downtarragona.org, indicant nom i cognoms de la persona. Mitjançant un missatge de WhatsApp, Down Tarragona farà arribar a la persona interessada una identificació per presentar a la botiga.

Òptiques Visió és una empresa la qual creu en la importància d’una vista i oïda sana a l’abast de tothom, i aquest descompte del 60% en ulleres, ulleres progressives i audiòfons ben segur que serà de gran ajut per les economies de les persones que integren la nostra entitat.

Imatge de la façana d’Òptiques Visió
(Imatge cedida per Òptiques Visió)