Dispensari Pediàtric

El dispensari està obert per a qualsevol nen amb Síndrome de Down. L’objectiu d’aquest servei és coordinar les necessitats assistencials que els nostres nens puguin necessitar.
Les consultes són coordinades per la pediatra adjunta de l’hospital Sant Joan de Reus, la Dra. Maria Rimblas, des del departament d’admissions (codi del dispensari FSDW).
La Dra. Rimblas analitza les possibles necessitats de cada nen que visita i els deriva a l’especialista corresponent.

Dispensari pediàtric

L’objectiu del dispensari pediàtric és coordinar les necessitats assistencials que els nostres nens amb síndrome de Down puguin necessitar. L’Associació Down Tarragona és una entitat sense ànim de lucre, constituïda en el 2007, fruit de la iniciativa d’un grup de pares, mares i familiars de la província de Tarragona amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb la Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals, i ajudar-les a incorporar-se de manera activa dins de la societat. Per aquest motiu ofereix serveis com el Dispensari pediàtric. Down Tarragona desenvolupa unes deu activitats en tota la província de Tarragona per a les persones amb Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals, així com a les seves famílies. Aquestes són algunes de les activitats d’oci, culturals i salut que oferim..

Nom (obligatori):

Correu electrònic (obligatori):

Missatge:

He llegit i accepto la clàusula de Informació sobre Protecció de Dades
Autoritzo el tractament de les meves dades per a poder rebre informació per mitjans electrònics
L'informem conforme al que es preveu en el *RGPD de 27 d'abril de 2016 que Associació *Down Tarragona, recapta i tracta les seves dades de caràcter personal, aplicant les mesures tècniques i organitzatives que garanteixen la seva confidencialitat, amb la finalitat de gestionar la relació que li vincula. Vostè dóna el seu consentiment i autorització per a aquest tractament. Conservarem les seves dades de caràcter personal únicament el temps imprescindible per a gestionar la nostra relació. Podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, potabilitat i oposició dirigint-se a Associació *Down Tarragona amb direcció *Passeig *Misericòrdia *nº28 *Baixos, 43205 Reus (Tarragona)