Aquest any, Down España compleix 30 anys i per això la seva campanya té un propòsit molt diferent: aquest cop volen donar les #GraciasPorTanto als centenars de milers de persones que, des del seu anonimat i sense buscar cap reconeixement, ajuden, faciliten…  i en definitiva, fan la vida més bonica a les persones amb síndrome de Down.

#GraciasPorTanto és un homenatge a tots ells, porquí sesne el seu recolzament, sense aquest somriure de la cambrera del bar, sense l’ajuda del conductor d’autobús, sinse aquella amabilitat de la caixera del súper, sense la proximitat de la dependenta de la botiga de la cantonada…. i de tants i tants altres… les persones amb síndrome de Down no haurien arribat tan lluny ni estarien tan incloses en la societat.

La campanya

L’Alba té 30 anys i viu en el petit Barri de San Carlos, a Cadis. Sota casa sevaestà la fleca de la Rosa, a qui coneix de tota la vida. L’Alba volia donar-li les gràcias a la Rosa per rebre-la a la seva botiga sempre amb un somriure i preocupar-se per ella i la seva família… Així que van omplir un teatre de Cadis al complert per a donar-li a la Rosa la sorpresa de la seva vida.

Gràcies a 200 companys, van fer creure a la Rosa que anava a un esdeveniment on es lliuraria el premi al millor comerciant del Barri de San Carlos. El que la Rosa no imaginava era tot el que passaria després…

Més informació a: #GraciasPorTanto, la campaña para el Día Mundial del Síndrome de Down que es un homenaje a la sociedad