La companyia de transports de viatgers per carretera ALSA, dins de la seva política de Responsabilitat Corporativa i del seu compromís amb la comunitat, informa de la creació d’un nou descompte en les seves tarifes aplicables al col·lectiu de persones amb discapacitat. Aquest descompte es concreta en una reducció del 15% en el preu del bitllet a totes les persones amb una discapacitat igual o superior al 33%. És aplicable per viatjar en tots els serveis, tant de llarg recorregut estàndard com regionals, operats per ALSA, i per viatjar tot els dies de la setmana en qualsevol horari. Per accedir a aquest descompte, que ja està disponible, el beneficiari només haurà de presentar la documentació que acrediti el grau de discapacitat que es demana a l’hora d’adquirir el seu bitllet en els punts de venda de les estacions.

La creació d’aquest nou descompte per a persones amb discapacitat no modifica el procediment de sol·licitud de places per al viatge de Persones amb Movilitat Reduida (PMR). A la web de www.alsa.es es pot consultar el pla d’accessibilitat per PMR de la companyia.

Amb la implementació d’aquest descompte, ALSA dona un pas més en el seu compromís amb la comunitat, en aquesta ocasió amb més de dos milions de persones que en el nostre país tenen reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%, afavorint la seva mobilitat en transport públic i la plena integració social.

zapatillas air max zapatillas air max