L’esperada cita anual tindrà lloc a Sevilla del 4 al 7 de desembre, on es podran compartir experiències amb altres famílies de persones amb síndrome de Down i gaudir de nombroses conferencies i activitats d’oci.

A la plana web creada per a la trobada ja està disponible el programa d’activitats de la cita anual, que comptarà amb totes les mesures de seguretat en referència al COVID-19, i que començarà amb un acte inaugural el dissabte 4 de desembre a las 19:00 hores al Pabellón de la Navegación.

Els dies 5 i 6 de desembre, els assistents a aquesta esperada trobada podran participar en nombroses ponències i debats amb els millors experts en diferents àrees en relació a la síndrome de Down (salut, atenció primerenca, envelliment, …). Els germans de persones amb síndrome de Down i les pròpies persones amb síndrome de Down tindran reservades una sèrie d’activitats, conferencies i tallers dissenyats per a ells.

A més, s’ha organitzat un pla d’oci i turisme per a gaudir en família amb l’objectiu de conèixer Sevilla, la seva cultura i gastronomia i per a que es sumin experiències juntament a altres famílies de persones amb síndrome de Down.

Preinscripcions

El termini per a realitzar la preinscripció ha començat aquest divendres 5 de novembre i acaba el 12 de novembre o fins que se completa el límit màxim d’assistents. Aquest límit és de 480 persones. No s’admetrà ningun participant, professional o voluntari de recolzament que no tingui dosis completa de vacunació i que pugui acreditar-la en el moment de la inscripció.

Enllaç per a realitzar la preinscripció: http://inscripcion.sindromedown.net/inscripcion?cv=81-1636066800

Descompte Renfe

Gracies a la col·laboració de Renfe con Down España, les famílies que vagin al Encuentro Nacional de Familias des de qualsevol part de l’estat espanyol podran obtenir un 5% de descanto en la compra dels seus bitllets de tren fins Sevilla al utilitzar el codi de descompte 052109005. És important imprimir o descarregar al telefono mòbil el document amb el descompte, doncs és possible que sigui sol·licitat a l’estació juntament al bitllet de tren.

Documento per a imprimir o descarregar DESCUENTO RENFE ENFAM SEVILLA 2021 

Per a l’organització de la trobada, Down España, Down Sevilla y Provincia i ASPANRIDOWN han comptat amb la col·laboració de Fundación ONCE, Ayuntamiento de Sevilla, la Junta de Andalucía, Real Betis Balompié i el Sevilla Fútbol Club.

Font: Abiertas las inscripciones para el 21º Encuentro Nacional de Familias DOWN ESPAÑA : DOWN España (sindromedown.net)