A mesura que la població general ha anat accedint a les vacunes per a fer front a la COVID-19, s’han anat coneixent, per part de la comunitat mèdica i científica, els efectes secundaris d’aquestes vacunes sobre la salut dels individus.

En aquesta ocasió, des de la Societat Científica d’Investigació sobre la Síndrome de Down T21RS i recolzats per diferents organitzacions de síndrome de Down a nivell internacional, entre les que es troba Down España, es pretén esbrinar la resposta a la vacunació contra la COVID-19 de les persones amb síndrome de Down.  Per aquest motiu, en las properes setmanes es realitzarà una enquesta a nivell internacional.

L’enquesta està formada per dos qüestionaris diferents i anònims, traduïts al castellà entre d’altres llengües, que es responen en uns 15-30 minuts i que estan dirigits a:

Aquest qüestionari anònim podrà ser emplenat per familiars o personal sanitari d’una persona amb síndrome de Down que, o bé hagi rebut la pauta completa de la vacuna contra la COVID-19 o que, havent-la pogut rebre, ha decidit no vacunar-se.

Des de Down Tarragona sol·licitem a famílies i personal sanitari que completin el qüestionari per a així poder contribuir al coneixement de com afecten les vacunes per a la COVID-19 a las persones amb síndrome de Down. La vostra col·laboració é imprescindible.

Gràcies!

Font: https://www.sindromedown.net/noticia/participa-en-la-encuesta-sobre-los-efectos-de-las-vacunas-en-las-personas-con-sindrome-de-down/