Projecte Encaixem els 5 sentits

Aquest projecte té com a objectiu proporcionar a les persones amb Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals els recursos necessaris per aconseguir:

  •    La plena inclusió a partir del programa de suport a l’etapa educativa
  •    Qualitat de la vida autònoma i independent
  •    La igualtat d’oprtunitats i un tracte normalitzat
  •   L’acceptació de la SD

 

Destinataris directes: Usuaris d’entre 0 i 18 anys

Programa de suport a l’etapa educativa

 

Aquest projecte està destinat a afavorir la integració educativa i social a partir d’una inclusió reals dels alumnes amb necessitats educatives especials als centres educatius, proporcionant els recursos adequats i necessaris a: el nen/adolescent amb Síndrome de Down, la seva família i els centres educatius implicats.

Encaixem els 5 sentits

El projecte encaixem els 5 sentits està dirigit a la integració real dels alumnes als centres educatius amb l’objectiu d’eliminar obstacles i aconseguir igualtat en el nombre d’oportunitats que se’ls puguin presentar.

L’Associació Down Tarragona és una entitat sense ànim de lucre, constituïda en el 2007, fruit de la iniciativa d’un grup de pares, mares i familiars de la província de Tarragona amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb la Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals, i ajudar-les a incorporar-se de manera activa dins de la societat. Per aquest motiu vam crear programes d’integració com el de *encaixem *els 5 *sentits.

USUARIS: Sessions psicopedagògiques en petit grup per afavorir l’aprenentatge i el desenvolupament d’activitats

ESCOLES-COMPANYS: Tallers de sensibilització a l’aula ordinària per tal de donar a conèixer la discapacitat intel·lectual i la Síndrome de Down mitjançant tallers adaptats als grup i edats.

Una amiga especial, molt especial!

Els 5 sentits Down

Estic a la ESO

 

USUARI: Oci inclusiu

ESCOLES-PROFESSORS: Xerrades formatives dirigides a docents amb inquietuds i ganes d’aprofundir sobre la Síndrome de Down i les seves orientacions inclusives.

FAMÍLIES: Reunions de seguiment i assessorament a les famílies

 

COORDINACIONS: Reunions de seguiment amb els centres i professionals externs de l’entitat (CDIAP, EAP,…)
Si desitges posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta o petició, pots fer-ho prement en el següent botó, estarem encantats d’atendre’t.