Salut

 

Atenció psicològica

 

 

Dispensari pediàtric i específic

 

 

Servei de logopèdia

 

 

Salut

Amb el servei de Salut, *Down Tarragona té l’objectiu de garantir uns òptims serveis d’atenció psicològica i d’atenció pediàtrica.

El dispensari aquesta obert per a qualsevol nen amb Síndrome de Down. L’objectiu d’aquest servei és coordinar les necessitats assistencials que els nostres nens puguin necessitar.

L’Associació *Down Tarragona és una entitat sense ànim de lucre, constituïda en el 2007, fruit de la iniciativa d’un grup de pares, mares i familiars de la província de Tarragona amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb la Síndrome de *Down i altres discapacitats intel·lectuals, i ajudar-les a incorporar-se de manera activa dins de la societat. Per aquest motiu ofereix programes com el de Agafa’t al 21.

En funció de les necessitats detectades en cada usuari i/o família, l’Associació ofereix un gran ventall de serveis i/o activitats adequades per donar el suport necessari per al desenvolupament personal normalitzat.

Down Tarragona desenvolupa unes deu activitats en tota la província de Tarragona per a les persones amb Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals, així com a les seves famílies. Aquestes són algunes de les activitats d’oci, culturals i salut que oferim.