Sensibilització

 

Un dels objectius prioritaris de DOWN TARRAGONA és donar visibilitat a les persones amb síndrome de Down per mostrar les seves capacitats i aconseguir així un canvi de consciència a la societat que afavoreixi la plena inclusió d’aquestes persones en l’àmbit escolar, laboral i social.

Per aconseguir aquests objectius portem anys desenvolupant diverses accions de sensibilització i capacitats d’aquest col·lectiu, com pot ser el Dia Mundial de la Síndrome de Down, el Teatre Solidari amb els nostres usuaris/es de l’activitat de teatre o els Open Down amb el nostre equip de ball Down WapachaTeam entre d’altres.

Perquè els nostres esdeveniments es puguin realitzar comptem amb la participació activa dels usuaris de l’entitat en les activitats de teatre i ball esportiu, i amb la col·laboració altruista dels socis i voluntaris per dur a terme els diferents esdeveniments en l’àmbit social.

Per tant, és molt important per a la nostra entitat la participació dels socis/es en els diferents grups de treball dels quals disposem. El treball en equip permet recolzar-nos, permet l’aportació continuada d’idees, iniciatives, entusiasme… per millorar el treball associatiu.

 

Grup 1- Calendari Solidari

El grup de treball del Calendari Solidari Anual s’encarrega de buscar fotògraf, temàtica, empreses col·laboradores, coordinar a les famílies per a les sessions de fotos amb els usuaris i preparar la presentació social del calendari solidari. És una de les activitats més importants de l’entitat, tant pel compromís que s’adquireix amb les empreses col·laboradores i amb les famílies com pels ingressos econòmics que recaptem, molt importants per poder seguir treballant en els projectes que tenim en la nostra entitat.

Grup 2 - Grup Esdeveniments

El grup d’esdeveniments s’encarrega d’organitzar i gestionar tots els preparatius de cada activitat associativa programada durant l’any per l’entitat. Celebrem esdeveniments tan importants com el DIA MUNDIAL DE LA SÍNDROME DE DOWN, SANT JORDI, TEATRE SOLIDARI, MUSCLADES POPULARS entre d’altres.

Condicions de Participació:

– Cal que els membres de l’Associació vulguin participar. Han de tenir una motivació. És difícil que algú es mobilitzi per una causa o objectiu que no li importa o no li afecta.

– Cal facilitar recursos per a la realització de les tasques, i suport necessari per part de l’Adreça tècnica i la junta directiva de l’associació.

– Fa falta que puguin participar, que hi hagi les ocasions, les vies i mecanismes que facin possible la participació. Es tracta que les persones que vulguin participar sàpiguen com fer-ho, comptin amb espais, mecanismes per poder comunicar-se, intervenir i executar, organitzar i administrar.

– Formar part d’un grup de treball ajuda al fet que les famílies de l’associació es coneguin i és una altra manera que els usuaris, petits i grans, es relacionin.

Si t’interessa formar part d’un grup de treball, posa’t en contacte amb la Coordinadora Associativa. TELÈFON: 689 458 056 associatiu@downtarragona.org

Els nostres col·laboradors:

I no podem oblidar la col·laboració de les empreses de la província que sempre ajuden amb diferents tipus de col·laboracions a realitzar aquests esdeveniments amb èxit.
Si desitges posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta o petició, pots fer-ho prement en el següent botó, estarem encantats d’atendre’t.