Servei de logopeda

 

Al servei de logopèdia atenem de forma individualitzada a nens i/o joves amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals que presentin problemes de parla, llenguatge o comunicació, i treballem per afavorir el seu desenvolupament.

 

Si desitges posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta o petició, pots fer-ho prement en el següent botó, estarem encantats d’atendre’t.

SERVEI LOGOPEDA

Les persones amb Síndrome de Down presenten dificultats en l’àrea del llenguatge, molt més accentuades en l’expressió oral que en la comprensió. Això, dificulta les seves habilitats comunicatives. A la vegada, aquestes dificultats comunicatives afecten al desenvolupament i a la integració social de les persones si no es reforça la seva comunicació. Una bona manera de reforçar-la és amb el servei de logopeda. Per aquest motiu, a l’Associació Down Tarragona posem a la seva disposició un servei de logopeda que permet que les persones amb discapacitat puguin desenvolupar una comunicació el més funcional i correcte possible. Vine a conèixer el nostre servei de logopeda.