Voluntariat

 

“L’Associació disposa d’una xarxa de voluntariat formada per voluntaris/es de diferents edats i àmbits professionals, tots ells coordinats per l’encarregat de l’àrea”

“Tens més de 16 anys, temps lliure i ganes d’ajudar? Vine a fer el servei de voluntariat!

No ho dubtis!

Tenim molts projectes i activitats on pots col·laborar.

Projecte de suport a l’etapa escolar, projecte de formació i inserció laboral, activitats d’oci i cultura, activitats associatives, sortides, colònies, i moltes coses més. Et busquem!”

Judith Maldonado, integradora social

Coordinadora del voluntariat, Associació Down Tarragona

¿Quina es la seva funció?

Els voluntaris/es de l’Associació Down Tarragona ofereixen els suports necessaris per al desenvolupament de les diferents activitats i/o serveis de l’entitat. L’associació, des de diferents àmbits de treball, recull una àmplia gamma de necessitats per cobrir i les transmet a la Coordinadora.

Què has de fer per ser voluntari?

Cada candidat haurà de realitzar una entrevista a la nostra associació per conèixer la seva disponibilitat horària, inquietuds, aptituds, etc.

Tenint en compte l'entrevista prèvia, es decideix quina tasca és la més afí al perfil del voluntari.

Finalment, es convoca al voluntari perquè col·labori en les tasques que es creguin oportunes.

Per tal d’agilitzar el procés de inscripció t’oferim també la possibilitat d’emplenar aquest formulari, que nomes et traurà 2 minuts.

https://forms.gle/5maVdbYSoe6tgMo78

Anima’t!

L’ajuda que ens proporcionen els voluntaris/es és indispensable per a l’associació i és admirable, molt respectada i valorada per totes les persones que es beneficien d’aquesta.

Es realitzen reunions i sessions formatives de manera periòdica per a totes les persones interessades amb el voluntariat, tenint en compte les seves peticions.

En aquest punt, cal dir que la junta directiva de l’associació no rep cap retribució pel seu càrrec, ja que realitzen la seva tasca de manera altruista i totalment desinteressada.

Si estàs interessat a formar part de la nostra associació i ajudar-nos a través del servei de voluntariat, emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Nom (obligatori):

Correu electrònic (obligatori):

Missatge:

He llegit i accepto la clàusula de Informació sobre Protecció de Dades
Autoritzo el tractament de les meves dades per a poder rebre informació per mitjans electrònics
L'informem conforme al que es preveu en el *RGPD de 27 d'abril de 2016 que Associació *Down Tarragona, recapta i tracta les seves dades de caràcter personal, aplicant les mesures tècniques i organitzatives que garanteixen la seva confidencialitat, amb la finalitat de gestionar la relació que li vincula. Vostè dóna el seu consentiment i autorització per a aquest tractament. Conservarem les seves dades de caràcter personal únicament el temps imprescindible per a gestionar la nostra relació. Podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, potabilitat i oposició dirigint-se a Associació *Down Tarragona amb direcció *Passeig *Misericòrdia *nº28 *Baixos, 43205 Reus (Tarragona)