Voluntariat

 

“L’Associació disposa d’una xarxa de voluntariat formada per persones voluntàries de diferents edats i àmbits professionals, totes elles coordinades per la persona encarregada de l’àrea”

“Tens més de 16 anys, temps lliure i ganes d’ajudar? Vine a fer el servei de voluntariat!

No ho dubtis!

Tenim molts projectes i activitats on pots col·laborar:

  • Àrea Educativa
  • Àrea Laboral
  • Àrea Oci i Autonomia
  • Àrea associativa

Et busquem!”

Coordinadora del voluntariat, Associació Down Tarragona

Què és el voluntariat?

Entenem el voluntariat com el conjunt de persones que, de manera lliure i solidària, i per voluntat pròpia i sense cap contraprestació econòmica, decideixen dedicar part del seu temps a exercir, juntament amb altres persones, un compromís de transformació de la societat.

El voluntariat es desenvolupa en el marc d’una entitat, sense ànim de lucre, estable i que actua en benefici de tercers, d’acord amb el compromís formal adquirit entre les dues parts i el respecte a les normes de funcionament i d’organització de la mateixa entitat.

 

Què has de fer per a participar en el voluntariat?

Cada persona interessada haurà de realitzar una entrevista a la nostra associació per conèixer la seva disponibilitat horària, inquietuds, aptituds, etc.

Tenint en compte l'entrevista prèvia, es decideix quina tasca és la més afí.

Finalment, es convoca a la persona voluntària per a que col·labori en les tasques

Per tal d’agilitzar el procés d’inscripció t’oferim també la possibilitat d’emplenar aquest formulari, que nomes et traurà 2 minuts.

https://forms.gle/5maVdbYSoe6tgMo78

Anima’t!

Es realitzen reunions i sessions formatives de manera periòdica per a totes les persones interessades amb el voluntariat, tenint en compte les seves peticions.

L’ajuda que ens proporcionen els voluntaris/es és indispensable per a l’associació i és admirable, molt respectada i valorada per totes les persones que es beneficien d’aquesta.

Es realitzen reunions i sessions formatives de manera periòdica per a totes les persones interessades amb el voluntariat, tenint en compte les seves peticions.

En aquest punt, cal dir que la junta directiva de l’associació no rep cap retribució pel seu càrrec, ja que realitzen la seva tasca de manera altruista i totalment desinteressada.

Si estàs interessat a formar part de la nostra associació i ajudar-nos a través del servei de voluntariat, emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Nom (obligatori):

Correu electrònic (obligatori):

Missatge:

He llegit i accepto la clàusula de Informació sobre Protecció de Dades
Autoritzo el tractament de les meves dades per a poder rebre informació per mitjans electrònics
L'informem conforme al que es preveu en el *RGPD de 27 d'abril de 2016 que Associació *Down Tarragona, recapta i tracta les seves dades de caràcter personal, aplicant les mesures tècniques i organitzatives que garanteixen la seva confidencialitat, amb la finalitat de gestionar la relació que li vincula. Vostè dóna el seu consentiment i autorització per a aquest tractament. Conservarem les seves dades de caràcter personal únicament el temps imprescindible per a gestionar la nostra relació. Podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, potabilitat i oposició dirigint-se a Associació *Down Tarragona amb direcció *Passeig *Misericòrdia *nº28 *Baixos, 43205 Reus (Tarragona)