L’audiovisual el signa el fotògraf tarragoní Ram Giner i recull el dia a dia de l’equip més especial de l’entitat. En aquest equip participen, entre d’altres, noies i nois de Down Tarragona.

“El millor equip de la història del Nàstic” en paraules del president grana, Josep Maria Andreu, va néixer fruït d’un somni: veure el Rubén i l’Álvaro jugant a futbol amb la samarreta del Nàstic. Tots dos eren seguidors des de feia anys, d’aquells que no es perden mai un partit. I el Nàstic volia que ells també poguessin sentir el que representa vestir els colors del club del seu cor.

La seva història, i la de la resta d’integrants de la divisió futbolística de l’equip grana queden recollides en el documental ‘Nàstic Genuine. El nacimiento de una realidad’, que aquest dimarts s’ha pogut veure en un passi obert al Teatre Tarragona, una cita que ha servit per acostar-nos més als somnis i aspiracions d’un equip que sempre juga per guanyar.

Tarragona Radio ha entrevistat al director del documental, Ram Giner, que explica que gràcies a aquest projecte ha “après moltíssim” sobre el procés de construcció d’un audiovisual d’aquest tipus, una experiència que se suma a la seva trajectòria com a fotògraf. Després de molt de temps de treball, els espectadors han pogut gaudir del procés de gestació d’aquest equip, que va arrencar l’any 2016.

 

Font i entrevista a Tarragona Radio: https://www.tarragonaradio.cat/tarragona-estrena-documental-nastic-genuine/