ÀREA OCI I AUTONOMIA

OCI I LLEURE

Un oci de qualitat és un dels aspectes fonamentals per a un adequat benestar físic i emocional.  Per aquest motiu, des de l’entitat, donem un servei d’oci i lleure.

Els objectius que es persegueixen són fonamentalment: afavorir la integració social, decidir i planificar activitats, conèixer les inquietuds i interessos dels altres, descobrir activitats que els agraden, crear vincles d’amistat, conèixer i aprendre cultures i sobretot gaudir de les relacions compartint els diferents espais tant de l’entitat com de l’entorn.

(Més informació)

 

GRUP ESCOLTA’M

Aquest projecte  s’elabora amb la intenció que tota persona que hi participi pugui accedir i viure en totalitat als seus drets d’autogestió, representació i comunicació.

L’autogestió es defineix, doncs, com la defensa dels drets propis, la presa de decisions i l’autorepresentació.  Per aquest motiu, el desenvolupament de l’autonomia i l’adquisició de l’esperit crític són dos dels principals components.

(Més informació)

VIATGES I RESPIR FAMILIAR

L’associació té la oportunitat d’organitzar viatges parcialment subvencionats per el projecte d’IMSERSO.

Durant el viatge es treballen diferents aspectes psicosocials, com l’autonomia, la presa de decisions en grup i el control de les pròpies finances, entre altres. A més a més, això pot ajudar a les famílies de les persones participants a rebre respir.

També es realitzen activitats que ajuden al respir familiar.

(Més informació)