Contacta'ns

 
Si vols rebre més informació, visitar les nostres instal·lacions o conèixer una mica més d’a prop tota la nostra tasca i la nostra associació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Direcció: Manuel Hugué 1, baixos E-8
Localitat: Reus
CP: 43204
Telèfon: 977756536 – 695177108
Correu electrònic: info@downtarragona.org
Horari atenció al públic: de 8h a 19:30h.

 

Contacte

Mitjançant aquest formulari de contacte podràs resoldre tots els teus dubtes i inclús sol·licitar informació per a conèixer millor la nostra associació.

La síndrome de Down (SD) és un trastorn genètic causat per la presència d’una còpia extra del cromosoma 21 (o una part del mateix), en lloc dels dos habituals. Per aquest motiu es denomina també trisomia del parell 21. Es caracteritza per la presència d’un grau variable de discapacitat cognitiva i uns trets físics peculiars que li donen un aspecte reconeixible.

L’associació Down Tarragona és una entitat sense ànim de lucre, constituïda al 2007, fruit de la iniciativa d’un grup de pares, mares i familiars de la província de Tarragona amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb la síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals, i ajudar-les a incorporar-se de manera activa dins de la societat.

Down Tarragona desenvolupa diverses activitats a tota la província de Tarragona per a les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals, així com a les seves famílies. Aquestes són algunes de les activitats d’oci, culturals o de salut que oferim.

 

  Nom (obligatori):

  Correu electrònic (obligatori):

  Missatge (incloure adreça correu electrònic o telèfon de contacte):

  He llegit i accepto la clàusula de Informació sobre Protecció de Dades
  Autoritzo el tractament de les meves dades per a poder rebre informació per mitjans electrònics
  L'informem conforme al que es preveu en el *RGPD de 27 d'abril de 2016 que Associació *Down Tarragona, recapta i tracta les seves dades de caràcter personal, aplicant les mesures tècniques i organitzatives que garanteixen la seva confidencialitat, amb la finalitat de gestionar la relació que li vincula. Vostè dóna el seu consentiment i autorització per a aquest tractament. Conservarem les seves dades de caràcter personal únicament el temps imprescindible per a gestionar la nostra relació. Podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, potabilitat i oposició dirigint-se a Associació Down Tarragona amb direcció Manuel Hugué 1, baixos E-8, 43204 Reus (Tarragona)