Qui som

L’entitat DOWN TARRAGONA té com a objectiu promoure la igualtat d’oportunitats, la plena inclusió i una major adquisició de drets socials individuals de les persones amb discapacitat intel·lectual, especialment aquelles amb síndrome de Down, i de les seves famílies, en el marc i amb referència a Ia Convenció Internacional de les Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat. Està inscrita amb el número de Registre 37220 d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.

Compromesos amb el territori i les seves persones:

Un grup de persones
Des de Down Tarragona volem treballar per una societat per a tots i totes, on les persones amb discapacitat intel·lectual gaudeixin d’igualtat d’oportunitats, tracte i no discriminació. Volem formar part del dia a dia de les persones amb Síndrome de Down i les seves famílies i oferir els millors serveis per millorar la seva qualitat de vida.
La nostra preocupació pel benestar i els drets de les persones està basada en la Declaració Universal dels Drets Humans, que afirma que les persones amb discapacitat han de poder exercir els seus drets civils, polítics, socials i culturals en igualtat de condicions que la resta de ciutadans i ciutadanes.
Down Tarragona desenvolupa la seva acció a tota la província de Tarragona per a les persones amb síndrome de Down i/o altres discapacitats intel·lectuals i les seves famílies. Un cop detectades les necessitats de cada persona participant i les seves famílies, l’associació ofereix els serveis i activitats adequades per a donar suport necessari i de qualitat per al desenvolupament personal normalitzat.
U

Objetius

Que totes les persones amb síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual desenvolupin el projecte de vida que elles mateixes determinin i siguin ciutadanes actives de ple dret.
?

Missió

Facilitar la inclusió de les persones amb síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual en tots els àmbits de la seva vida, amb la fi última de millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies.
?

Valors

El compromís, la igualtat d’oportunitats, la transparència, la innovació i l’excel·lència en la nostra tasca.

Volem ajudar

Coneix els nostres fantàstics serveis i activitats

Organigrama de l’Associació

President: Xavier Sanmiguel (president@downtarragona.org)

Vicepresidenta: Isabel Sabariego (vice@downtarragona.org)

Secretària: Núria Giné (secretaria@downtarragona.org)

Tresorer: Martí Solà (tresoreria@downtarragona.org)

Vocal: Marta Pedrero

Vocal: Alba Sabaté

Vocal: Josep Maria Olesa Vallespí

Els nostres professionals:

A més, comptem amb l’ajuda de desenes de voluntaris

Sin ellos, nuestro trabajo no sería posible

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.