Activitats

Down Tarragona desenvolupa activitats en tota la província de Tarragona per a les persones amb Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals, així com per a les seves famílies. Aquestes són algunes de les activitats d’oci, culturals i salut que oferim.

Què fem

Entre les tasques i activitats que desenvolupem i oferim es troben: – El programa de suport en l’etapa educativa destinat a afavorir la integració social a partir d’una inclusió real dels alumnes amb necessitats educatives especials als centres educatius, proporcionant els recursos adequats. – Atenció als pares i les mares així com un servei d’acolliment a les noves famílies. – Amb el programa de transició a la vida adulta pretenem donar cobertura a les necessitats de creixement i maduració a partir d’una formació integral en termes d’autonomia personal i urbana, habilitats adaptatives, emocionals, socials i laborals, per aconseguir una integració soci-laboral. – Serveis mèdics. – Activitats d’oci. -Accions de sensibilització. Coneix i estigues al dia de tot el que fem a través dels diferents mitjans a través en els quals Down Tarragona té presència. No esperis més. Coneix-nos ara!  

Si desitges posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta o petició, pots fer-ho prement en el següent botó, estarem encantats d’atendre’t.