Atenció a famílies

 

Tallers de pares i mares

 

Down Tarragona ofereix un servei de mediació i intervenció social familiar. L’objectiu d’aquest servei és el de satisfer les necessitats de la família i el seu entorn, treballant de forma coordinada amb el professional referent i establint acords satisfactoris entre les parts perquè les accions que es duguin a terme siguin consensuades i d’acord amb el principi de normalització de la persona amb Síndrome de Down.

Atenció a famílias

Amb el servei d’atenció a famílies, Down Tarragona pretén apropar-se més a aquestes amb l’objectiu de satisfer les necessitats que puguin sorgir així com, millor el seu entorn.

L’Associació Down Tarragona és una entitat sense ànim de lucre, constituïda en el 2007, fruit de la iniciativa d’un grup de pares, mares i familiars de la província de Tarragona amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb la Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals, i ajudar-les a incorporar-se de manera activa dins de la societat. Per aquest motiu s’ofereix un servei d’antenció a les famílies.

 

Servei d’acollida a famílies

 

Des de l’Associació pensem que no hi ha ningú millor per donar aquest servei que pares amb l’experiència de tenir un fill/a amb Síndrome de Down. Col·laboració amb centres hospitalaris: En col·laboració amb centres hospitalaris de la província de Tarragona, oferim la visita d’un pare i una mare de la nostra associació per recolzar a les famílies als primers moments de conèixer la notícia i poder aclarir alguns dubtes. És important que aquestes famílies puguin tenir persones que puguin escoltar-los i explicar-los les seves vivències.

Si desitges posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta o petició, pots fer-ho prement en el següent botó, estarem encantats d’atendre’t.