La setmana del 15 d’abril Down Tarragona celebra el primer torn d’Imserso per aquest 2024 amb 10 participants de l’entitat, acompanyats d’una coordinadora tècnica i una voluntària, gràcies a la coordinadora Down Espanya i el Ministeri de Drets Socials i Agenda. Aquest tenia destí a Logronyo, on varen passar 5 dies realitzant diferents activitats.

Entre les diferents activitats han destacat la visita al Museu de la Rioja, ubicat al centre antic de Logronyo, en el qual van poder fer un recorregut entre la prehistòria, l’època pre-romana i l’època del metall, així com veure diferents obres d’art de l’època del renaixement. El passeig per l’emblemàtic Carrer Laurel amb la seva variada oferta en tapes i pinxos típics, els quals també varen parar a degustar. I, la Bodega Viña Ijalba, de vins ecològics, on es va realitzar una visita guiada amb explicació sobre el procés de recol·lecta i elaboració del vi, junt a un tast de les seves varietats.

El fi del viatge és la realització d’un viatge turístic amb el foment de l’oci i el treball d’habilitats socials, així com el respir familiar. Aquest conclou de forma positiva i sense incidències, deixant un to alegre a tots els participants, els quals esperen la celebració d’un nou viatge de cara l’any vinent.