Down Tarragona celebra Sant Jordi a Reus i Tarragona amb les seves parades, on es van poder adquirir roses, calendaris i d’altres productes associatius com són llibres i espelmes.

L’entitat va contar amb la participació de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats similars, tècnics i voluntaris, els quals a més van aprofitar a fer tasques de sensibilització per donar a conèixer les accions que desenvolupa l’entitat.

Així mateix, en el marc del SIOAS 23-24, un programa d’orientació, acompanyament i suport a la inserció per a persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals, els nois i noies de Down Tarragona van practicar els valor del treball en equip i la cooperació.  Des de desenvolupar el perfil professional d’atenció al client, el muntatge de les parades, fins la gestió del canvi.

La participació i resposta dels visitants van ser molt positives, el que va permetre donar a conèixer l’Associació i la venta d’un elevat nombre dels diferents productes, tant a la Rambla de Tarragona com a la Plaça del Castell de Reus.

Amb la col·laboració del departament de drets socials.