La Fundació PortAventura celebrarà el 20 de juliol al PortAventura Convention Centre el seu ja tradicional Sopar Solidari. La trobada reunirà particulars, empreses, entitats públiques i organitzacions benèfiques, que podran gaudir d’un sopar ple de sorpreses i espectacles per una bona causa, sota el lema “Somriures que curen”.

La recaptació íntegra en aquesta nova edició es destinarà a parts iguals a impulsar els projectes dels hospitals Joan XXIII de Tarragona, Sant Joan de Reus i el projecte PortAventura Dreams de la Fundació PortAventura.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

Tal com hem fet tots els altres anys anteriors, per totes les persones de l’entitat que estiguin interessades a assistir, per tal de poder fer la inscripció conjunta i d’aquesta manera poder seure junts (taules de 10 persones), caldrà que abans del dimecres dia 12 a les 13h. facin un ingrés de 70 € de donatiu per persona, al núm. de compte ES52-2100-4818-602200064710 (concepte: Sopar FPA + nom i cognom).

Com les taules les adjudicaran per ordre d’inscripció i per tal d’estar el mes a prop de l’escenari, us demanem que un cop fet l’ingrés confirmeu en el mail d’administracio@downtarragona.org o a través dels telèfons habituals de l’entitat, la vostra inscripció, dient nom, cognoms i DNI de cada comensal.

Us animem ha assistir en aquest acte solidari, per tal de donar a conèixer el nostre col·lectiu a la gran quantitat d’empreses, entitats i institucions públiques i privades que s’apleguen en aquest sopar. D’aquest acte solidari sempre sortim beneficiats i enfortits com a entitat. També és important l’assistència per fer suport a la Fundació que any rere any des dels inicis de l’entitat fins al dia d’avui, sempre ens ha subvencionat projectes o serveis.