Ha finalitzat el rodatge del curtmetratge ‘Demà’, en el que Down Catalunya hi participa de dues maneres (en el càsting i en la difusió). En ell, hi participa com a protagonista en Guillem Menéndez,  membre d’una de les entitats de Down Catalunya que es va oferir com actor al càsting.

‘Demà’ és una pel·lícula per Estafania Ortíz i tracta el tema de la inclusió escolar de persones amb síndrome de Down. Es situa l’any 1991 on dos germans gaudeixen de l’estiu que ho canviarà tot: el més petit comença l’escola i haurà d’acceptar que el seu germà gran, amb síndrome de Down, no l’acompanyarà en aquesta nova aventura. S’ha rodat en escenaris del Montseny durant el mes de setembre i octubre d’enguany.

Un cop acabat de rodar, comença la fase final de muntatge i finalització del finançament. La productora barcelonina Shoji Films ha comptat amb la subvenció Estatal i la de la Generalitat de Catalunya i, de manera obligatòria, ha de comptar també amb finançament de caràcter privat. Per aquest motiu, han posat en marxa una campanya de crowdfunding de micro-donacions per tal d’arribar al import necessari.

Tota la informació sobre el projecte es troba a la plataforma ‘GOTEO’, que és des d’on es gestiona la campanya de micro-mecenatge.

https://ca.goteo.org/project/cortometraje-dema