Participants del programa Agafa’t 21 amb els portàtils rebuts per Dow.

La multinacional Dow, líder en el sector químic i ubicada en els polígons Nord i Sud del pol petroquímic de Tarragona, ha fet una donació de 30 ordinadors portàtils a l’associació Down Tarragona, els quals s’utilitzaran en dos dels programes més importants de l’entitat.

L’ ”Agafa’t 21”, destinat a la inserció laboral a l’empresa ordinària, aquest treballa la millora de l’alfabetització informàtica i acompanya en els processos de recerca de feina i entrevistes, així com donant suport a les persones inserides.

I, l’ “Encaixem els 5 sentits” el qual donà suport en l’etapa educativa per la participació a l’escola ordinària. En aquest, els nous dispositius permetran evitar la bretxa digital de les persones més joves, igualant les oportunitats a les persones participants amb la resta de la població de la seva edat.

La donació dels 30 aparells per part de Dow s’emmarca en la iniciativa “Tanquem la bretxa digital”, el projecte presentat durant l’any 2023 per l’Associació Down Tarragona, per optar a una donació d’ordinadors portàtils amb el fi de promoure la igualtat d’oportunitats, la plena i inclusió i una major adquisició dels drets socials i individuals de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals. En ambdós programes, el donatiu permetrà una millora dels serveis oferts per l’entitat i una atenció més específica en la dotació de coneixements en informàtica.