Down Catalunya celebra el Dia Mundial de la síndrome de Down amb un vídeo que qüestiona als i les espectadores sobre el fet de veure’s ‘diferents’.

Amb motiu del Dia Mundial de la síndrome de Down que es celebra el proper dimarts dia 21 de marçDown Catalunya presenta enguany un vídeo en el que pregunta als i les espectadores sobre si ‘realment es veuen tan diferents’ de les persones amb síndrome de Down.

En el vídeo, es mostra una seguit de persones de totes les edats amb síndrome de Down en situacions en les que gairebé tothom ens hi sentim identificats: Gaudint del menjar, rebent felicitacions quan fem una cosa ben feta, exercint els nostres drets, signant un contracte de feina… o divertint-nos jugant, entre d’altres.

El vídeo comença amb una visita al metge on, una radiografia que mostra un braç trencat, ens fa veure que per dins tots som iguals i acaba interpel·lant l’espectador sobre si realment es veu tan diferent de les persones amb síndrome de Down… de si, tot i no tenir discapacitat, veiem diferencies en les ganes de fer coses, de viure i de gaudir del mon, dels amics i de les bones experiències.

Enguany, Down Catalunya ha comptat amb la col·laboració de la productora catalana Sunomono Films que de manera desinteressada, s’ha fet càrrec del rodatge i edició d’aquest treball audiovisual i del Club Esportiu Laietà, que de la mateixa manera, ha cedit els seus espais per al rodatge.