La 14a edició de la gala solidària ‘Fent Amics’, celebrada aquest dissabte 7 d’octubre a Port Aventura World, ha aplegat prop de 4.500 persones. La jornada, oberta a tothom i organitzada per Down Catalunya i la Fundació Port Aventura, oferia el preu rebaixat de 25 euros per accedir al Parc Temàtic. Part d’aquesta quantitat servirà per finançar les activitats de les 10 entitats adherides a Down Catalunya, entre elles Down Tarragona.

El Gran Teatre Imperial de la Xina ha acollit un any més l’acte, que ha comptat amb la reeixida actuació del grup de dansa urbana de Down Tarragona, Down Revolution. En aquesta ocasió han ofert l’espectacle que porta per títol ‘New Rock’, amb cançons de Queen i Guns N’ Roses. Així mateix, Port Aventura ha escenificat un espectacle de gran format relacionat amb Halloween.

L’escriptora Asha Miró i l’actor Pep Planas han presentat l’acte conjuntament l’Edurne i en Miguel, de 12 i 10 anys, respectivament. L’anècdota de la vetllada ha estat una connexió via satèl·lit amb l’actor nord-americà Tom Cruise, que sobrevolava en helicòpter la Platja Llarga de Tarragona, on ha dit que gravava ‘Misión Imposible 45’, la qual cosa ha fet impossible la seva presència al ‘Fent Amics’ de Down Catalunya a Port Aventura.