Aquest passat setembre, ha tingut lloc la presentació de dos nous ninos de la coneguda marca de joguines Famosa. Concretament del seu ‘Nenuco’ i que pertanyen a la “Línia de Diversitat i Inclusió“. Es tracta de dues nines, una amb un implant coclear i l’altra amb alguns dels trets físics característics de les persones amb síndrome de Down, com els ulls
o el nas petit.

Irene Sotillo, Directora de màrqueting de ‘Famosa’, va comentar a la presentació que “A Famosa fa més de 60 anys que fomentem l’educació i el desenvolupament de nens i nenes a través de joc. Des d’edats primerenques podem transmetre valors fonamentals jugant amb els més petits perquè comprenguin conceptes tan importants com la igualtat, la diversitat i el respecte a totes les persones. Amb aquests nous Nenucos volem ajudar els pares a educar en inclusió, diversitat, respecte… Fabricar joguines és una cosa molt seriosa perquè a través d’elles entrem a les cases quan els nens aprenen”.

Per la seva banda, Agustín Matía, President de Down España va destacar que “aquesta és una gran iniciativa, un d’aquests petits gestos que aconsegueixen grans canvis. Un gest d’inclusió que agraïm molt a ‘Juguetes Famosa’. “Estem molt satisfets amb una iniciativa que aporta tant de valor i que està absolutament alineada amb el nostre projecte: treballar per i per a la inclusió dels nens amb síndrome de Down. Sabem que si treballem des de la primera infància, aconseguirem canvis significatius en aquests nens que formaran la societat futura”, va afegir.