—–     APLAÇAT     —–

La Fundació PortAventura ha decidit posposar el torneig de golf solidari previst per aquest dissabte 26 de juny. 

La nova data proposada és el 6 novembre de 2021.

Prèviament a aquesta nova data, us farem arribar de nou tota la informació de l’esdeveniment.

Preguem disculpin les molèsties, però ha estat una decisió presa a darrera hora totalment aliena a Down Tarragona.

 

El proper dissabte dia 26 de juny es celebrarà al camp Lakes del Club de golf Lumine el 6º Torneig de golf solidari que no es va poder celebrar l’any passat. Organitzat per la Fundació PortAventura (FPA), aquest torneig solidari es celebra aquest any a favor de la nostra entitat.

Tal com estava previst l’any passat, la modalitat de joc serà Scramble 4, que és més divertida. Es tracta d’una prova amb equips de 4 jugadors. Tots surten del mateix tee, trien la bola millor col·locada, des d’aquest punt tornen a jugar tots el següent cop, i així successivament fins a acabar cada forat. Es sol utilitzar per iniciar a jugadors novells que, en aquesta modalitat, tenen l’ocasió de sortir a camp amb un jugador experimentat que fa de capità de l’equip i aprofita per explicar-los com desenvolupar-se en el camp.

També es farà una activitat anomenada “Bateig de golf”, en la que entre d’altres participaran usuaris/es de la nostra entitat (i un grup de jugadors del Nàstic Genuine).

Les inscripcions es poden realitzar en el següent enllaç: https://www.fundacionportaventura.org/ca/torneogolf/inscripciones.asp#greenfee