Video de la campanya de Down Catalunya i l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

Del 6 al 9 de juny, uns 380 milions de ciutadans europeus decidiran la composició del Parlament Europeu de la X legislatura. A Espanya, des del 2018, unes 100.000 persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals tenen garantit el dret a votar. Per aquest motiu Down Catalunya i l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona han posat en marxa aquest any una campanya informativa que pretén donar a conèixer als i a les joves amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals que seran majors d’edat el juny de 2024, tota la informació necessària perquè puguin decidir sobre la seva participació en aquestes eleccions.

Per aquest motiu, la Marta Prieto i la Laura Mitjans el divendres 12 d’abril la Marta Prieto i la Laura Mitjans van ser les protagonistes del programa Tothom de Tarragona Ràdio, presentat i dirigit pel periodista Miquel González. Ambdues van detallar les dificultats que encara troben en el seu dia a dia i van destacar la importància d’anar a votar per fer sentir la veu de tot aquest col·lectiu, i per reclamar als polítics que hi posin solució.

La Marta i la Laura també varen ser les protagonistes de la campanya de Down Catalunya i l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, ja que varen participar en l’enregistrament d’un vídeo de la dita campanya per fomentar el vot de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals en les eleccions Europees que a Espanya tindran lloc aquest 9 de juny.