Un any més, nois i noies el grup d’Oci i Autogestors de Down Tarragona han pogut gaudir d’unes merescudes vacances subvencionades per l’IMSERSO, repartits en dos torns de 8 persones cadascun. El primer grup va estar del 22 al 26 de maig a Alcossebre, un nucli de població costaner situat al terme municipal d’Alcalà de Xivert, a la província de Castelló. Malgrat que la meteorologia no va acompanyar gaire, les 8 persones d’aquest grup, acompanyats d’una tècnica i una voluntària, van aprofitar el temps lliure per ballar, cantar, jugar a jocs de taula, i fer alguna caminada pel passeig marítim d’Alcossebre i pel nucli urbà.

El segon grup, també amb 8 participants, va estar del 12 al 16 de juny al macrocomplex turístic i vacacional de Marina d’Or, al municipi castellonenc d’Orpesa. En aquest cas, la meteorologia va acompanyar i els nois i noies van poder gaudir d’un clima propi de l’estiu, que va permetre porta a terme totes les activitats previstes. Per exemple, platja, piscina, espectacles musicals, estada al balneari, i una passejada amb el trenet turístic pels carrers d’Orpesa. Tot i que hi va haver coses a millorar, com el menjar, els nostres nois i noies van gaudir moltíssim de Marina d’Or.

Durant l’estada, ambdós grups van assolir els objectius del grup d’Oci i Autogestors. Van reforçar l’autonomia, la presa de decisions i la interacció tant entre els membres del mateix grup com amb la resta de la gent amb la qual van interactuar. Va ser una experiència enriquidora, com sempre, amb ganes de repetir-la els anys vinents.

Alcossebre 2023

Marina d’Or 2023