Down Tarragona està enllestint el calendari solidari 2022, una eina molt útil per tota la ciutadania i que té la finalitat de recaptar donatius per finançar la ingent tasca assistencial i formativa que porta a terme l’entitat amb les persones amb síndrome de Down, i la posada en marxa de nous projectes. En aquesta ocasió, Down Tarragona ha escollit com a marc per les fotografies que il·lustraran el calendari solidari el Parc Samà, l’impressionant jardí botànic privat ubicat al terme municipal de Cambrils, que ha donat color a les fotografies.

En el nou calendari els protagonistes són 36 nens i joves de Down Tarragona, que han posat per la experta càmera de Elena de Blanco, de l’estudi Blanco & Caramelo, professional que ha fet les sessions fotogràfiques de manera totalment altruista. El calendari solidari 2022 no seria possible sense els donatius econòmics dels col·laboradors de l’entitat, especialment de l’empresa Lear Corporation.

Down Tarragona, entitat sense ànim de lucre i que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals, té previst presentar online el calendari solidari 2022 el proper dimecres 27 d’octubre, coincidint amb el 14è aniversari de l’entitat.