El proper pont de la Mare de Déu del Pilar, del 12 al 15 d’octubre, A Corunya acollirà més de 450 persones a la cita anual més important per al col·lectiu de persones amb síndrome de Down i les seves famílies, i des d’aquest dilluns (fins a esgotar les places disponibles) és possible realitzar la inscripció. Com en edicions anteriors, aquesta XXIII Trobada de Famílies estarà plena d’activitats, tallers i conferències molt interessants.

Per inscriure’s a aquest esdeveniment organitzat per Down España i l’associació amfitriona Down Coruña, cal accedir a aquest enllaç i emplenar les dades sol·licitades: eventos.sindromedown.net

Com cada any, a la Trobada hi haurà diferents opcions culturals que coincideixen perquè cada persona pugui escollir la que més li encaixi en funció dels seus gustos i interessos. En el procés d’inscripció podeu seleccionar aquestes activitats. El primer dia s’ha de seleccionar una única opció de les 3 disponibles (dues per a famílies i una per a joves) i per al segon dia, hi ha una opció per a famílies a primera hora (visita al concello) amb aforament limitat i després quatre opcions a la mateixa hora entre les quals cal triar-ne una.

Més informació en aquest enllaç.