El passat 27 d’octubre es va presentar el nou calendari solidari de Down Tarragona corresponent al 2022.

Durant la presentació, que va tenir una part presencial a la seu de Down Tarragona i una part on-line amb més de 30 participants, el president de l’associació va destacar que aquesta  presentació es feia coincidint amb el 14è aniversari de Down Tarragona i que tot just això donava el tret de sortida de la recuperació de la normalitat post-pandèmia i iniciava un seguit de canvis molt importants a l’associació previstos per l’any vinent com per exemple l’inici de les obres de la nova seu.

En aquesta ocasió, les fotos del calendari han estat fetes al Parc Samà per part de l’estudi Blanco & Caramelo. L’Elena Ledesma, d’aquest mateix estudi, va explicar durant la presentació que era el primer cop que treballava en un projecte d’aquest tipus i que va gaudir molt de les dues jornades que es van dedicar a la presa de les fotografies.

Enguany, el calendari s’ha fet amb el suport de LEAR Corporation. Jordi Penya, responsable de community d’aquesta empresa, va destacar que malgrat que al final no es van poder fer les fotografies a les instal·lacions que tenen a Valls tal com estava previst a causa de la pandèmia, van voler col·laborar igualment perquè creuen que és una iniciativa molt valuosa.

Durant la presentació es va poder veure el calendari així com un petit vídeo del making-off del mateix. També es van poder sentir les opinions d’alguns dels participants, destacant el bé que s’ho van passar.

Finalment, la Marta, una de les mares que composen el grup de Down Tarragona que s’encarrega de fer el calendari, va explicar que porten gairebé tot l’any treballant per coordinar i dur a terme totes les tasques relacionades amb la realització del calendari, superant diverses dificultats com per exemple haver de canviar l’emplaçament on es van fer les fotos en el darrer moment.

El calendari solidari de Down Tarragona, del que s’han fet 3.500 exemplars, es pot aconseguir per un donatiu de 5€ a la nostra seu: Passeig Misericòrdia, 28, baixos 1, de Reus. També es pot sol·licitar trucant als telèfons 977756536  i 695177108 o enviant un correu a info@downtarragona.org.

Adquirint aquest calendari ens ajudareu a fer realitat els nostres projectes.