Down Tarragona ha gaudit del segon torn de vacances subvencionades per l’Imserso. Si el primer torn tingué com a destinació la capital de La Rioja, Logronyo, aquest segon ha estat del 14 al 18 de maig en un càmping ubicat a Alcossebre, un nucli de població costaner situat al terme municipal d’Alcalà de Xivert, a la província de Castelló, on destaquen el seu passeig marítim i el nucli antic.

Els nois i noies de Down Tarragona van desenvolupar activitats socioeducatives dintre del càmping, entre d’altres a la piscina, jocs de taula, treballs manuals, ball, jocs cooperatius, així com sortides al voltant de la instal·lació, totes elles enfocades a continuar treballant les habilitats que presenten els diferents programes de l’entitat.

En total, han gaudit dels dos torns de vacances amb l’Imserso una vintena de joves que es troben actius dintre dels programes d’oci i sociolaborals de l’entitat, en els grups d’Autogestors, Activament, Encaixem els 5 sentits i l’Agafa’t. La finalitat d’aquests viatges és el treball per l’autonomia, la convivència en grup, la presa de decisions i la resolució de conflictes dels nois i nois amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals.