Ja es troba a la venda aquesta publicació sobre l’amor fraternal i sobre la importància de la inclusió de les persones amb síndrome de Down a la sociedad.

La Jessica tenia sis anys quan va néixer el seu germà, omplint-la de felicitat. Ell tenia els ulls ametllats i la seva mare li va parlar de no sé quina síndrome, però l’únic que la Jessica tenia clar és que sempre s’estimaria al Sergio. Aquest còmic explica la història real del Sergio a través dels ulls de sa germana. Un noi que tenia síndrome de Down, però també moltes altres coses: una energia inesgotable, una alegria desbordant, una fam voraç, amor per al ball…

Més informació en aquest enllaç.

Fitxa del còmic de l’editorial.

Presentació del còmic a Down España.

 

Altres còmics amb temàtica sobre la síndrome de Down:

  • Downtown, de Noel Lang i Rodrigo García. La normalitat i la integració són les senyes d’identitat de les tires còmiques i desenfadades d’aquest llibre.
  • Comic 21, de diversos autors. Antologia d’historietes sobre la síndrome de Down promoguda per JAB i realitzada en benefici de l’associació Granadadown.
  • Andrea Down. Gelat d’ous ferrats, de Manel Cruz. Recopilatori de les tires publicades a Internet de l’Andrea Down, una noia amb la síndrome de Down que mira el món d’una manera diferent, segurament la correcta.
  • Mi año 1. Primavera, de Jean-David Morvan i Jiro Taniguchi. Capucine acaba de complir vuit anys. És una nena com les demés… excepte per una “petita” diferència: té la síndrome de Down.
  • Una herida en el corazón, de Henny Beaumont. Una mirada commovedora, divertida, irònica i refrescantment honesta de la vida al costat d’una nena amb necessitats especials.
  • Kiwi. El maldito, d’Abel Ippólito. Explica les aventures que viuen un pare amb el seu fill i el viatge emocional que experimenta la seva relació.
  • Super Char, d’Anele Brisa, Guillermo García-Ramos, Josep Busquet i Esdras. Dos números publicats fins al moment per Down España i elaborats en Lectura Fàcil on s’exposen situacions en les que les persones amb síndrome de Down poden veure’s reflectides.
  • Metaphase, de Chip Reece. Protagonitzat per l’ Ollie, fill d’un destacat i famós superheroi. L’Ollie té la síndrome de Down, i persegueix un somni: seguir els passos de son pare i convertir-se en un superheroi que lluita per al bé de la humanitat.